Nicole Damen

Ik ben Nicole: levensgenieter, yogi en spiritueel docent. Ik ben geboren in Hong Kong en heb als kind in meerdere landen gewoond, en ben grotendeels opgegroeid in Z-Afrika. Jaren geleden ben ik bij Cilla als leerling begonnen toen ik in Hillegom kwam wonen. Nu, meer dan tien jaar later, mag ik in haar prachtig praktijk zelf yogales geven. Ik ben ontzettend dankbaar voor wat de yoga mij gebracht heeft. En dat wil ik graag doorgeven aan anderen.

 

Mijn wens is dat iedereen yoga kan toepassen in hun dagelijks leven, om (nog) gezonder en gelukkiger te worden, in verbinding met hun diepste essentie. Je zou mijn lessen als speels, wisselend, inspannend en ontspannend kunnen karakteriseren. Ik begeleid jullie graag in de fysieke yoga houdingen (asanas) met verbinding vanuit je hart en met de adem. Dit is waar het echte leer- en helingsproces begint.

 

Na jaren in de communicatiewereld te hebben gewerkt, heb ik o.a. hatha yoga opleidingen en verdiepingscursussen gevolgd bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en een Amerikaanse yoga school: Anusara School of Hatha Yoga. Ik mediteer al 3 jaar intensief met o.a. de meditatietechnieken van de Neelakantha Meditation - Blue Throat Yoga. Mijn jaarlijkse bijscholingen gebruik ik vaak als inspiratie voor mijn lessen. Ik hou erg veel van de yogafilosofie en gebruik verschillende verhalen om kleur te geven aan mijn lessen.

 

Jullie zijn welkom in mijn les!