Marta Majic

 

Ik ben Marta Yamuna Majic van Dijk, 49 jaar, geboren en opgeroeid in Kroatië. Op mijne 18de kwam ik in Hillegom en heb ik mijn man ontmoet, die nog steeds mijn partner in het leven is en samen hebben we een mooie dochter nu 9 jaar.

 

Al vroeg in mijn leven kwam ik in aanraking met yoga via mijn moeder. Op een reis met mijn ouders (1993) heb ik mijn Yoga Leraar Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda ontmoet. Dat was gelijk het gevoel van dit hoort bij mij! De wijsheid en de filosofie van het Systeem Yoga in Daily Life brengt harmonie in mijn lichaam, geest en ziel.

 

Door de jaren heen beoefen ik, bestudeer en pas ik Bhakti Yoga, Karma Yoga, Jyana Yoga en Raja Yoga toe. Zo zet ik me bijvoorbeeld graag in voor de goede doelen (mijn Karma Yogapad), zoals Greenpeace, Yoga in Daily Life en op De Vrije school van mijn dochter en waar het nodig is!

 

Ik volg vele inspirerende seminaars en maak inspirerende reizen door Europa en India. Zo ontvang ik inzichten, inspiraties en wijsheden. ‘Yogi zijn’ is langzaam een integrale deel geworden van mijn dagelijks leven. En nog steeds voel ik me als ontdekkings- reizigster!

 

Naast mijn toenmalige baan in de toeristische sector voelde ik dat het de tijd is om yoga te delen en zo begon ik in 2001 met yogales geven. Sinds 2006 officieel Yoga Teacher, Yoga in Daily Life. Inmiddels geef ik al ruim 20 jaar les (o.a. locatie Vrije School en Sportplaza in Hillegom) met nog steeds veel vreugde!

In mijn lessen neem ik de tijd en rust om de oefeningen/asana’s, ontspanning, adem (Pranayama), meditatie als geheel te ervaren en zodat er na de les een gevoel van energie, ruimte en kalmte met je mee gaat. Net een kleine vakantie!

 

Tevens ben ik sinds 2007 ook officieel Yoga Practitioner van Ayurveda Academy of Yoga in Daily Life.

 

De rijke wetenschap van de yoga vult mijn ziel en hart en beantwoordt nog steeds iedere vraag. Het geeft mijn leven weerbaarheid, kracht, positiviteit, vreugde, bewustzijn en verbintenis met alles binnen en buiten mijzelf. Ik wens jou hetzelfde.

 

 

 

Yoga is infinite, eternal and endless.

Yoga is the consciousness that never sleeps,

the life that never dies, the light that shines forever,

within you and around you, without beginning and without end.