Yoga-lessen


Qi flow- yogales (buitenles)

Qi flow- yogales is een combinatie van Tai Chi/ Qi Gong en yoga. Alles gericht op het weer vrij laten van onze levensenergie en dat midden in de buitenlucht! Kortom een weldaad voor onze gezondheid.
Neem je eigen matje/handdoek mee. Bij koud weer kan je gewoon je schoenen en jas aanhouden. Bij kouder weer doen we naar verhouding meer staande oefeningen/bewegingen. 

We volgen richtlijnen van RIVM, dus neem 1,5 m ruimte t.o.v. elkaar!

Je kan alleen meedoen na aanmelding i.v.m. handhaven maximale groepsgrootte.


Meditatie houding

Hatha-yogales


Door bewuste lichaamshoudingen aan te nemen en bewust te ademen krijgt het lichaam de ruimte en daarmee ook ruimte voor jou zelf.


Het lichaam zal krachtiger worden en de energie gaat beter stromen. Eventuele spanningen krijgen de kans om op te lossen, waardoor er ontspanning op alle lagen in jezelf ontstaat.
Ook zal ons denken (incl emoties) rustiger worden, wat uiteindelijk ook het doel is van yoga! Want hoe rustiger je denken is, hoe gelukkiger je je voelt. Naast lichaamshoudingen, ademtechnieken en ontspanning zit in elke les ook een moment van meditatie.


Met yoga ga je het contact aan met jezelf, de omgeving, maar ook met je diepste wezen. Hierdoor kom je steviger met beide benen op de grond te staan en ga je opener door het leven.
Uiteindelijk zullen je ervaringen van dit ene uurtje op de yoga mat doorwerken naar je dagelijks leven!

 

Zin om een keer mee te doen? Altijd welkom!