Meditatie houding

Yoga les

Door bewuste lichaamshoudingen aan te nemen en bewust te ademen krijgt het lichaam de ruimte en daarmee ook ruimte voor jou zelf.


Het lichaam zal krachtiger worden en de energie gaat beter stromen. Eventuele spanningen krijgen de kans om op te lossen, waardoor er ontspanning op alle lagen in jezelf ontstaat.
Het denken (incl. emoties) zal rustiger worden, wat uiteindelijk ook het doel is van yoga! Want hoe rustiger je denken is, hoe gelukkiger je je voelt. Naast lichaamshoudingen, ademtechnieken en ontspanning zit in elke les ook een moment van meditatie.


Met yoga ga je het contact aan met jezelf, de omgeving, maar ook met je diepste wezen. Hierdoor kom je steviger met beide benen op de grond te staan en ga je opener door het leven.
Uiteindelijk zullen je ervaringen van dit ene uurtje op de yoga mat doorwerken naar je dagelijks leven!

 

Graag eigen matje meenemen!


Yoga easy   - start v.a. sept 2021-

Yogales met wat gemakkelijkere oefeningen dan een gewone yogales. O.a. ook veel Qi gong, waardoor op een eenvoudige manier toch de energie weer vrij gaat stromen. Een complete les met meditatie en een eindontspanning!

Leuk voor mensen die een gewone yoga les net wat te zwaar vinden, maar toch graag yoga willen beoefenen.

 

Graag eigen matje meenemen!

 


Zomer-Yoga les

Heerlijke yogales in de buitenlucht!

 

Graag eigen matje meenemen en advies is om je te kleden met 'laagjes'.

Bij regen gaat de les niet door.


Chakra- wandelingen

Meditatieve wandeling met een reis door alle hoofdchakra's. De elementen van de chakra's bewust ervaren in de natuur en in ons lichaam. Hiermee vinden we openingen om de energie in de hoofdchakra's beter te laten stromen. Het wandelen zal worden afgewisseld met staande of zittende oefeningen.

 

Advies: Neem eventueel paraplu of regenjas mee en een plastic tasje (bijv. vuilniszakje) om op de zitten. Bij beetje regen gaat de wandeling gewoon door, tenzij het echt heel slecht weer wordt.