Meditatie houding

Yoga les


Door bewuste lichaamshoudingen aan te nemen en bewust te ademen krijgt het lichaam de ruimte en daarmee ook ruimte voor jou zelf.


Het lichaam zal krachtiger worden en de energie gaat beter stromen. Eventuele spanningen krijgen de kans om op te lossen, waardoor er ontspanning op alle lagen in jezelf ontstaat.
Ook zal ons denken (incl emoties) rustiger worden, wat uiteindelijk ook het doel is van yoga! Want hoe rustiger je denken is, hoe gelukkiger je je voelt. Naast lichaamshoudingen, ademtechnieken en ontspanning zit in elke les ook een moment van meditatie.


Met yoga ga je het contact aan met jezelf, de omgeving, maar ook met je diepste wezen. Hierdoor kom je steviger met beide benen op de grond te staan en ga je opener door het leven.
Uiteindelijk zullen je ervaringen van dit ene uurtje op de yoga mat doorwerken naar je dagelijks leven!

 

Zin om een keer mee te doen met een yogales?

Altijd welkom!


Yinyasa-yoga

 

Een combinatie van twee verschillende disciplines. Ideaal voor iedereen die van iets meer inspanning en uitdaging houdt. Door focus op goede uitlijning in de houdingen en verbinding te maken met de ademhaling, ontstaat meditatie in beweging.

Naast het actieve gedeelte maken we het met de rust in de Yin-houdingen het mogelijk om diep los te kunnen laten. Elke les wordt afgerond met  pranayama, meditatie en een eindontspanning.