Jennifer Hordijk - Faure

Jennifer Hordijk-Faure

 

Ik ben Zuid-Afrikaans en woon al 30 jaar in Nederland. Mijn motto in het leven is “Connecting & Caring”.

 

Mijn eigen reis met mindfulness en yoga begon al lang geleden. Ik begon me steeds meer te verdiepen en onderzoeken hoe ik een meer bewust en gelukkig leven kon leiden. Dit pad bracht mijn naar een mindfulness opleiding bij de Centrum Voor Mindfulness in Amsterdam. Door de technieken van mindfulness heb ik geleerd kalm en gecentreerd te blijven, zelfs als ik te maken heb met de uitdagingen die het leven soms op ons pad brengt. Ik werd zo enthousiast over de kracht van mindfulness in mijn eigen leven, dat ik de cursus tot trainer heb gedaan om met anderen te kunnen delen wat ik heb geleerd.

 

Sinds 2016 ben ik een mindfulness trainer en geef ik trainingen zowel aan groepen als individuen (volwassen en pubers). Ook geef ik mindfulness & yoga workshops aan bedrijven. Daarnaast organiseer ik mindfulness 1-daagse stilte dag retraites. Meer info is te vinden via mijn website www.inbalancemindfulness.com.

Ik ben aangesloten bij het Centrum voor Mindfulness, beroepsvereniging VMBN en Bewust Bollenstreek.

Doordat ik bij m’n mindfulness trainingen ook veel yoga gebruik, ben ik me hier meer in gaan interesseren. In 2020 heb ik de yoga docenten opleiding afgerond bij Yoga Moves in Utrecht.

 

Tevens heb ik ook diverse andere opleidingen en workshops gedaan, zoals reiki, NLP, co-actieve coaching, mind-walk trainingen.

Yoga en mindfulness hebben mijn leven verrijkt en ik vind het fantastisch om mijn enthousiasme over te dragen en anderen te helpen op hun reis naar een bewuster, gelukkiger en evenwichtiger leven.