Cilla KlaverMijn naam is Cilla Klaver (1973) en woon in Hillegom met mijn man Erik. Tevens hebben we een rode kater, die regelmatig even nieuwsgierig door de ramen van de praktijk naar binnen tuurt :-).

Na een HTS-opleiding heb ik met veel plezier als bouwkundige gewerkt. Toen ik te maken kreeg met vage lichamelijke klachten waar de artsen ook geen raad mee wisten, kreeg ik de tip om eens yogales te volgen.

Zo ben ik 18 jaar geleden in aanraking gekomen met yoga en mijn klachten verdwenen! Ik kwam weer meer 'in mijn lichaam te zitten' door te leren voelen en te accepteren wat er is. Niet alleen werd de binding met mijn lichaam sterker, maar ook met de wereld om me heen. Daardoor leef ik nu veel intenser en bewuster dan voorheen. Yoga heeft mijn leven verrijkt en daarom wil ik dit graag doorgeven aan andere mensen. In 2005 ben ik gestart met Yoga Praktijk Hillegom.

Ik heb de 4-jarige Hatha-yoga Docentenopleiding Samsara in Bilthoven gevolgd (www.samsara.nl).  Sindsdien volg ik jaarlijks diverse cursussen/bijscholingen en intervisies. De laatste jaren o.a. veel geleerd van Pieter Scheffe op het gebied van Raja-yoga. Tevens ben ik aangesloten bij de Nederlandse beroepsvereniging voor yogadocenten VYN (www.yoganederland.nl).


Ruby Halfschepel

Mijn naam is Ruby Halfschepel en ik ben geboren in 1974. Ik ben moeder van 2 jongens: Daan (feb ’08) en Luuk (dec ’09). We wonen samen met vriend Ronald in Hillegom.

Ik ben technisch opgeleid en heb gewerkt als ingenieur in de waterbouw en als wiskunde lerares op de middelbare school. Mijn hobby’s hebben van kinds af aan op het sportieve vlak gelegen (schaatsen, atletiek, bergsport). Toen ik begon met werken ben ik me gaan interesseren voor persoonlijke ontwikkeling. Yoga is voor mij een mooie combinatie van deze twee. 

In 2004 ben ik in aanraking gekomen met yoga toen ik in Californië woonde. Ik begon met yoga als vorm van klimtraining: ik wilde mijn evenwichtsgevoel en lenigheid verbeteren. Dat lukte inderdaad en yoga bleek nog veel meer voor me te doen. Voor mij is het een goede manier om opgebouwde spanningen los te laten. Na een yogales ben ik weer relaxed, voel ik meer liefde en heb ik weer energie en een positieve kijk op de dingen. Toen ik daar in een park een kort yogalesje gaf aan wat vriendinnen, wist ik het eigenlijk al: dit is wat ik graag doe.

Terug in Nederland heb ik van 2008 tot 2014 opleidingen tot yoga en meditatie docent gevolgd. In 2010 ben ik begonnen met yogales geven en doe dat sindsdien met veel plezier!


Francis Fambach

Mijn naam is Francis Fambach-Stroes (1975) en getrouwd met Guido. Ik ben mams van 2 meiden, Kiara (dec ‘05) en Senna (aug ‘08) en wonend in Nieuw-Vennep. Ik ben economisch linguïstisch opgeleid en heb gewerkt als reisleidster, intercedente en account adviseur in het uitzendwezen. 

In 2000 kwam ik in aanraking met yoga na flinke fysieke klachten. Het beoefenen van yoga en meditatie heeft mij een basisgevoel van rust en ruimte gegeven. 

Na jaren meditatieles te hebben gehad bij Pieter Scheffe heb ik tevens de meditatie docenten opleiding bij Deva Deva gevolgd. Daarnaast heb ik de post-hbo brede coach opleiding BGL afgerond en heb ik diverse persoonlijkeontwikkelingscursussen gevolgd. 

Door deze mix is er een unieke combinatie ontstaan om het gevoel wat je van binnen ervaart en wat er in contact met een ander ontstaat te verbinden. In coaching ga ik graag naar buiten met mensen om praktisch gericht te werken. Door middel van meditatie gaan we naar binnen om juist verbinding te houden met jezelf. En het gevoel van veiligheid en volledig kunnen vertrouwen op jezelf dat is wat ik tijdens de meditatie en Yoga Nidra lessen graag wil doorgeven. Door middel van basis methodes en technieken kun je leren op elk moment van de dag ontspannen te zijn. Elke dag weer.